Головна » Nokia
1 2 3 ... 10 11 »
Слідом за численними повідомленнями про те, що смартфони Nokia несподіваним чином «вмирають», фінська компанія офіційно визнала, що в продаж потрапила «невелика партія» смартфонів N8 з серйозними проблемами в електроживленні. Користувачі з різних куточків світу повідомляють, що їх смартфони несподівано вимикаються, після чого їх не вдається ні зарядити ні перевантажити. Виконавчий віце-президент компанії Ніклас Савандер повідомив, що Nokia робить «негайні кроки» з усунення проблеми, хоча і не уточнив, у чому суть цієї проблеми. Користувачам порадили негайно звертатися до центрів гарантійного обслуговування, де смартфони полагодять або замінять (нагадаємо, що смартфон вийшов у продаж трохи більше місяця тому). Хоча виробник заявляє, що питання обмежується невеликою партією одного пристрою, відомий російський аналітик і блогер Ельдар Муртазін стверджує, що від таких же неполадок страждає і інший смартфон компанії, що працює на базі Symbian ^ 3, C7 . Запуск нового смартфона був украй важливий для Nokia, яка, до речі, неодноразово з незрозумілих причин відкладала реліз N8. Досить ... Читати далі »
Категорія: Nokia | Переглядів: 10299 | Додав: BoSS2009 | Дата: 19.11.2010 | Коментарі (2)

Виробник мобільних телефонів "Нокіа" втратив частину своєї ринкової частки в третьому кварталі поточного року. За даними аналітичної компанії "Гартнер", ринкова частка з продажу мобільних телефонів компанії "Нокіа" склала близько 28 відсотків.

Роком раніше ринкова частка становила майже 37 відсотків. У жовтні мобільний концерн передбачив падіння своєї ринкової частки. Під час публікації піврічного огляду, "Нокіа" заявила, що її ринкова частка в третьому кварталі складе близько 30 відсотків.

За даними компанії, ринкова частка третього кварталу минулого року становила 34 відсотки. Компанія "Гартнер" повідомляє, що в третьому кварталі було продано 117 500 000 мобільних телефонів компанії "Нокіа". Ця цифра виявилася меншою очікуваної, оскільки компанія зустрілася з проблемою доставки компонентів. ... Читати далі »

Категорія: Nokia | Переглядів: 3311 | Додав: BoSS2009 | Дата: 16.11.2010 | Коментарі (1)

Як виявилося, смартфони Nokia, як і раніше користуються небувалою популярністю. Перший у світі смартфон на базі Symbian ^ 3, Nokia N8 , що надійшов у продаж в Європі в жовтні, ймовірно, стане одним із найбільш продаваних high-end пристроїв компанії - попередні замовлення на цей пристрій перевищили всі очікування.

Nokia повідомила (через Twitter), що «на N8 надійшло найбільшу кількість попередніх замовлень» в історії компанії. На жаль, фінський гігант не назвав точну кількість, проте мова повинна йти про мільйони.

Хоча Symbian ^ 3 не можна назвати самою зручною мобільного платформою, поєднання приголомшливий характеристик (у тому числі, 12-Мп камера) та доступної ціни можуть зіграти вирішальну роль. Втім, Nokia пообіцяла відновити і Symbian.

AllAboutSymbian повідомляє, що на початку наступ ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Nokia | Переглядів: 2680 | Додав: BoSS2009 | Дата: 10.11.2010 | Коментарі (0)

Фінський виробник готує до виходу чергову новинку - Nokia X2-01, телефон з QWERTY-клавіатурою, дуже схожий на Nokia C3 .

X2-01, другий телефон з апаратною QWERTY-клавіатурою, що працює на базі платформи S40, оснащений 2,44-дюймовим ландшафтним дисплеєм з QVGA дозволом, Bluetooth, FM-радіо і слотом для карт microSD і підтримує частоти GSM / GPRS / EDGE (3G , на жаль, немає).

Дозвіл камери зросло до 3 Мп (у C3 була 2-Мп камера), але немає згадки про Wi-Fi, який є у С3. Також Nokia X2-01 оснащений двома окремими клавішами - для прослуховування музики та обміну повідомленнями.

На даний момент специфікації не підтверджені офіційно, так що офіційна версія може бути дещо іншою. Невідомо також коли і за якою ціною виробник планує випустити новинку. Втім, враховуючи дешевизну C3 (телефон коштує б ... Читати далі »

Категорія: Nokia | Переглядів: 3526 | Додав: BoSS2009 | Дата: 03.11.2010 | Коментарі (1)

Выход люксовой версии iPhone 4 был лишь вопросом времени. Вслед за iPhone 3GS Kings Button (стоимостью около $2,4 млн.) в мир роскошных вещей вышла бриллиантовая версия iPhone 4 стоимостью около $8 млн.

Над созданием драгоценного смартфона для состоятельного австралийского бизнесмена в очередной раз трудился Стюарт Хьюз.

iPhone 4 в корпусе из розового золота инкрустирован 500 бриллиантами (53 из которых ушли на создание логотипа Apple), а единственную кнопку на смартфоне украшают «два взаимозаменяемых бриллианта» - 7,4-каратный розовый и 8 каратный. Вероятно, о замене речь идет в связи с тем, что австралийский бизнесмен заказал сразу два смартфона. Впрочем, отличаться они могут не только одним бриллиантом, хотя о других опциях и не сообщается.

Категорія: Nokia | Переглядів: 2612 | Додав: BoSS2009 | Дата: 16.10.2010 | Коментарі (0)

Всплыли новые подробности о готовящемся камерофоне Nokia N8. Первый 12-Мп смартфон компании действительно будет оснащен nHD-дисплеем и будет работать на базе Symbian ^ 3, а вот о самой интересной характеристике телефона, его камере, ничего нового узнать не удалось.

Новинка будет оснащена дисплеем с nHD-разрешением (360х640 пикселей) - это единственное разрешение, которое Nokia использует для своих сенсорных телефонов на базе Symbian. 24 бит на пиксель позволят отображать до 16 млн. оттенков.

К сожалению, нигде не упоминается, будет ли дисплей емкостным или резистивным. Вполне вероятно, что вслед за Nokia X6, Nokia N8 оснастят емкостным экраном, который более уместен с оптимизированным для сенсорного управления Symbian^3. И, судя по всему, N8 станет первым устройством с новой версией фирменной ОС Nokia.

Смартфон будет поддерживать GPRS, EDGE, 3G с HSDPA, Wi-Fi и Bluetooth. GPS не упоминается, но вероятность того, что N8 Nokia будет лишен навигационных возможностей, равна практически нулю ... Читати далі »

Категорія: Nokia | Переглядів: 1592 | Додав: BoSS2009 | Дата: 01.04.2010 | Коментарі (0)

Компанія Nokia офіційно представила смартфон X6 16GB. Поряд з досить непоганими технічними характеристиками, одразу хотілося б звернути увагу на те, що смартфон з'явиться у продажу в поточному кварталі, тобто до кінця березня (можливо, і до Дня Закоханих) і відразу в чотирьох колірних варіантах корпусів: класичному чорному, білому, біло-жовтому і біло-рожевому (останні, очевидно, розраховані на жіночу аудиторію).

Nokia X6 16Гб, як і припускали раніше, не підтримує Comes With Music, проте всі інші характеристики аналогічні тим, які можна побачити у 32-Гб версії (природно, за винятком об'єму внутрішньої пам'яті): Symbian ^ 1 (одна з назв для Symbian S60 5-е видання), 3,2-дюймовий сенсорний дисплей з роздільною здатністю 360х640 пікселів, HSDPA, Wi-Fi, GPS, карти Ovi карт з безкоштовною навігацією з голосовими підказками, ТБ-вихід, 5-Мп камера з автофокусом, а також попередньо встановлені ігри ( Спори, Асфальт 4 і DJ Mix Tour).

... Читати далі »

Категорія: Nokia | Переглядів: 1309 | Додав: BoSS2009 | Дата: 27.01.2010 | Коментарі (0)

Ще в 2009 році Nokia зареєструвала два нові торгові марки: Xseries і CSeries. Деякі телефони X-серії ми вже бачили (Nokia X3 і Nokia X6), а от про пристрої C-серії поки нічого не відомо. Втім, можливо, що перші телефони з нової серії будуть представлені на наступному тижні, 26 січня - за день до передбачуваного анонса Apple iTablet і нової ОС iPhone 4.0.

Кілька джерел незалежно один від одного підтвердили, що на цю дату Nokia запланувала важливий захід. Крім того, на індонезійських сайтах промайнули назви моделей Nokia C3 і Nokia C5, які, можливо, і будуть представлені до кінця цього місяця.


Відповідно до цієї інформації, C3 (C3-00 або RM-614) підтримуватиме чотири діапазони GSM, Wi-Fi і Bluetooth, а C5 (C5-00 або RM-645) не оснащений Wi-Fi, але підтримує HSPA.

Звичайно, 26 січня може бу ... Читати далі »

Категорія: Nokia | Переглядів: 1300 | Додав: BoSS2009 | Дата: 22.01.2010 | Коментарі (0)

Інтернет-ресурс Nokia Conversations (також відомий, як офіційний блог Nokia) недавно провів опитування читачів, щоб з'ясувати, які анонси новинок і сервісів Nokia в році, що минає вони вважають найкращими.

Як виявилося, кращим продуктом Nokia в 2009 році є представлений в серпні Maemo-смартфон Nokia N900.



59% виборців вибрали N900 - смартфон явно перевершив всі інші новинки. Огляди пристрої показують, що смартфон вражаючий, хоча є деякі нюанси, які можуть комусь не сподобатися.

10% опитаних вибрали Nokia E72 (наступника E71), а 9% вважають, що звання кращого продукту року по праву належить Nokia N97 mini.

Що стосується сервісів, Nokia Ovi Maps 3.0 і Nokia Ovi Store (який буде оновлено у 2010 році) отримали по 23% голосів кожен. Nokia Messaging також був високо оцінений - 19% опитаних вважають, що це найкращий сервіс, представлений фінською компанією в 2009 році.

Категорія: Nokia | Переглядів: 1250 | Додав: BoSS2009 | Дата: 31.12.2009 | Коментарі (0)

На даний момент Samsung є чи не єдиним великим виробником телефонів, що підтримують 2 SIM-карти. У величезній кількості подібні пристрої випускають китайці, але продаються вони, в
основному, на місцевому ринку.

Попит на них, безперечно, є (особливо на азіатському та східноєвропейському ринках), тому Nokia також вирішила прийняти участь у заповненні цієї ніші.

Нагадаємо, що цього року південнокорейська компанія представила досить багато телефонів, що підтримують дві SIM-карти: Samsung C5212, Samsung B5702, Samsung C3212, Samsung B5722 і Samsung C6112. Є одна модель і в LG, LG KS660. Крім того, компанія Fly, що представляє виробників другого ешелону, порівняно недавно заявила, що надалі буде випускати тільки телефони з двома SIM-картами.

За словами Віктора Сайса, віце-президента і глави підрозділу Nokia Євразія, у другому кварталі наступного року фінська компанія випустить на ринок кілька телефонів середнього се ... Читати далі »

Категорія: Nokia | Переглядів: 1083 | Додав: BoSS2009 | Дата: 18.12.2009 | Коментарі (0)

Категорії розділу
symbian
Apple (Iphone)
Nokia
Samsung vs Sony ericsson
дещо неменш цікаве =)
Календар
«  Березень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Наше опитування
Який в вас телефон?
Всього відповідей: 430
Міні-чат
Реклама
Анекдот

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0