Головна » Архів матеріалів
« 1 2 3 4 ... 26 27 »
Logic Wireless випустила нову версію телефону Bolt, вперше представленого на виставці CES ще в минулому році. Версія 1.0 ніколи не бачила магазинів, тому в продажу з'явилася відразу модель 1.5.

У порівнянні з прототипом, телефон, тонший і компактніше в цілому. Одним з його `флагманських` елементів, зрозуміло, є інтегрований проектор, здатний створювати зображення розміром від 5 до 64 `` з роздільною здатністю 640х480.

В іншому, це досить звичайний смартфон під управлінням ОС Symbian, з сенсорним дисплеєм, двома камерами (основний та фронтальній) і слотом для двох SIM-карт. Як не дивно, незважаючи на наявність камер, 3G-зв'язок, схоже, не підтримується. У всякому разі, на сайті продавця згадується тільки чотирисмуговий GSM.

Logic Bolt 1.5 можна придбати на сайті Skymall. Контракту з оператором укладати не потрібно і це, очевидно, позначається на ціні - модель коштує 500 доларів, що, мабуть, компенсується тільки наявн ... Читати далі »

Категорія: symbian | Переглядів: 1181 | Додав: BoSS2009 | Дата: 29.12.2009 | Коментарі (0)

5 лютого 2009 Національна комісія з питань регулювання зв'язку в Україні затвердила Порядок реалізації в Україні радіоелектронних засобів та випромінювальних пристроїв. Відповідно до нього, була створена база код IMEI - унікальних міжнародних кодів мобільних телефонів, які присвоюються кожному мобільному телефону ще заводом-виробником.

Нововведення покликане обмежити "сірі" поставки телефонів і вирішити проблему їх крадіжок. На жаль, це нововведення, перш за все, негативним чином позначилося на торгівлі офіційними мобільними телефонами. З огляду на всі особливості та недоліки внесення кодів в бази даних Укрчастотнагляду, сам УДЦР не встигає обробляти величезну кількість даних, наданих дистриб'юторами. У підсумку сформувалася ситуація, сумна до безглуздості або ж безглузда до смутку. Мало того, що багато хто офіційно ввезені, «білі», телефони чекають своєї реєстрації не встановлені згідно з законодавством 10 днів, а значно д ... Читати далі »

Категорія: дещо неменш цікаве =) | Переглядів: 1113 | Додав: BoSS2009 | Дата: 26.12.2009 | Коментарі (0)

Корпорація Apple подала позовну заяву до суду, звинувативши компанію Nokia в порушенні патентних прав. У позові сказано, що фінський виробник мобільних пристроїв порушив тринадцять патентів, зареєстрованих Apple.

Мова йде, зокрема, про зовнішній вигляд елементів інтерфейсу, методи роботи із сенсорним екраном, енергозбереженні, з'єднанні мобільного пристрою із стаціонарним комп'ютером і інших технологіях.

Представники Apple заявили, що Nokia, що запозичують чужі ідеї для розробки смартфонів власного виробництва, вийшла на ринок "розумних" телефонів завдяки напрацюванням Apple. Втім, даний позов з'явився не просто так: наприкінці жовтня нинішнього року позов про порушення патентних прав був поданий щодо самої Apple, причому з боку Nokia. Представники останньої стверджували, що "яблучники" порушили десять патентів фінської компанії, створюючи свій знаменитий iPhone.

Варто, однак, відзначити, що саме Nokia належать права на багато патенти, активно використовуються в мобільній гал ... Читати далі »

Категорія: Apple (Iphone) | Переглядів: 1069 | Додав: BoSS2009 | Дата: 20.12.2009 | Коментарі (0)

На даний момент Samsung є чи не єдиним великим виробником телефонів, що підтримують 2 SIM-карти. У величезній кількості подібні пристрої випускають китайці, але продаються вони, в
основному, на місцевому ринку.

Попит на них, безперечно, є (особливо на азіатському та східноєвропейському ринках), тому Nokia також вирішила прийняти участь у заповненні цієї ніші.

Нагадаємо, що цього року південнокорейська компанія представила досить багато телефонів, що підтримують дві SIM-карти: Samsung C5212, Samsung B5702, Samsung C3212, Samsung B5722 і Samsung C6112. Є одна модель і в LG, LG KS660. Крім того, компанія Fly, що представляє виробників другого ешелону, порівняно недавно заявила, що надалі буде випускати тільки телефони з двома SIM-картами.

За словами Віктора Сайса, віце-президента і глави підрозділу Nokia Євразія, у другому кварталі наступного року фінська компанія випустить на ринок кілька телефонів середнього се ... Читати далі »

Категорія: Nokia | Переглядів: 1087 | Додав: BoSS2009 | Дата: 18.12.2009 | Коментарі (0)

Дизайнер на ім'я Прізвисько Блер (Nick Blair) представив концепт телефону DIGI Smart Phone, головною перевагою якого є не привабливий дизайн, виконаний «за мотивами» знаменитого Blackberry Storm, а унікальний принцип організації сенсорного інтерфейсу.

Що настроюється, меню телефону дозволяє змінювати всі його пункти відповідно до особистих переваг, а унікальний спосіб керування пристроєм дозволяє здійснювати всі дії, навіть не дивлячись на екран.

Категорія: дещо неменш цікаве =) | Переглядів: 1056 | Додав: BoSS2009 | Дата: 14.12.2009 | Коментарі (0)

Якщо вірити останнім чуткам, Nokia таки працює над 12-Мп камерофоном, під назвою Nokia N87 12MP. Досить цікаво, але джерело інформації вирішив не просто заінтригувати фанатів, а й надав деякі технічні дані, а також зразкову зображення самого пристрою.
Згідно з відеоролика, пристрій буде оснащений відмінним 3,2-дюймовим сенсорним ємнісним дисплеєм з роздільною здатністю 480х800 пікселів, до 16 Гб внутрішньої пам'яті і 600-МГц процесором. На задній панелі сенсорного телефону повинна перебувати 12-Мп камера з автофокусом і оптикою Car ... Читати далі »
Переглядів: 1038 | Додав: BoSS2009 | Дата: 04.12.2009 | Коментарі (1)

Nokia повідомила, що в 2010 році має намір більш цілеспрямовано відстоювати свої позиції на ринку, і в половину скоротить кількість смартфонів. Нагадаємо, цього року Apple і Research In Motion вдалося потіснити Nokia на ринку смартфонів.

Джо Харлоу, керівник напрямку смартфонів Nokia, заявив, що жорстока конкуренція на ринку високотехнологічних смартфонів поширилася і на сегмент моделей середнього і низького цінового діапазону: «Ми будемо відстоювати свої позиції і впевнені, що у нас є засоби як для оборони, так і наступу» .

Харлоу був призначений керівником нового підрозділу в жовтні, коли різке скорочення частки ринку смартфонів компанії стало очевидним. У 2009 році Nokia представила приблизно 20 моделей смартфонів, так що в наступному можна чекати близько 10 нових моделей.

Скоротивши кількість смартфонів, відділ досліджень і розробок зосередить свою увагу на що залишилися, і, ймовірно, найбільш яскравих моделях. Адже головне не кількість, а якіст ... Читати далі »

Категорія: Nokia | Переглядів: 1180 | Додав: BoSS2009 | Дата: 04.12.2009 | Коментарі (0)

З 30 листопада 2009 року «Київстар» вводить нову послугу «Додатковий номер», яка доступна всім клієнтам компанії.

Корисна послуга «Додатковий номер» надає клієнтам «Київстар» можливість мати одразу 2 телефонні номери на 1 SIM-картці. Послуга буде корисна для всіх абонентів, які не бажають афішувати свій особистий чи робочий телефонні номери, але мають потребу бути тимчасово на зв’язку (наприклад, при розміщенні оголошень, об’яв, реклами тощо). При замовленні послуги клієнт отримує на свою SIM-картку ще один, додатковий, телефонний номер без необхідності придбання окремої SIM-картки та мобільного телефону. При цьому абонент зможе як отримувати дзвінки на додатковий номер, так і телефонувати з нього.

Додатковий номер доступний усім без винятку клієнтам «Київстар»; надається він на тимчасовій або постійній основі.
Період користування послугою «Додатковий номер»
Вартість, грн.

1 тиждень
2 грн.

2 тижні
4 грн.

4 тижні
8 грн.

На постійній основі
8 грн./міс. — для контрактних та бізнес-клієнтів

0,30 грн./день — для припейд ... Читати далі »

Категорія: дещо неменш цікаве =) | Переглядів: 1355 | Додав: BoSS2009 | Дата: 04.12.2009 | Коментарі (0)

Компания Nokia официально представила два новых слайдера - Nokia 6700 slide и 7230. Оба они поддерживают 3G и ориентированы на набор сообщений и общение в социальных сетях. Nokia 6700 slide, в отличие от его тезки 6700 classic, работает на базе Symbian. Nokia 7230 – на базе платформы S40.

Nokia 6700 slide оснащен 5-Мп камерой с оптикой Carl Zeiss и двойной светодиодной вспышкой. Новинку можно назвать одним из лучших представителей 5-Мп камерофонов, равно как и «классическую» модель. Еще одна черта, унаследованная от версии classic – металлические панели, придающие устройству серьезность. А вот яркие цветные корпуса делают устройство более непринужденным.

Будут ли пользователи использовать новинку для работы или игры, не важно – и для того, и для другого есть все необходимое.

... Читати далі »

Категорія: Nokia | Переглядів: 1919 | Додав: BoSS2009 | Дата: 25.11.2009 | Коментарі (1)

Apple частенько звинувачує користувачів у тому, що всі проблеми з iPhone - від неналежного поводження зі смартфоном. І якщо у випадку з «вибухають» пристроями з виробником можна посперечатися, то ось у випадку з вірусами, компанія права. Користувачів «зламаних» iPhone ів неодноразово попереджали: при роботі в інтернеті захист необхідна, і якщо вони не прислухалися до поради і смартфон став жертвою останньої версії «хробака» для iPhone, самі винні.

Як і його попередник, «хробак» Ikee - вірус атакує тільки «зламані» пристрою і смартфони тих користувачів, які не міняли паролі, поставлені за замовчуванням. Жертвами стали небагато, але компанія F-Secure стверджує, цей вірус «значно більш серйозний, ніж перший« хробак », оскільки він краде інформацію з пристроїв».

Але Apple не цілком справедлива, звинувачуючи користувачів. Під загрозу iPhone ставить не стільки «злом», скільки безпечність користувачів, що забувають про таку «др ... Читати далі »

Категорія: Apple (Iphone) | Переглядів: 999 | Додав: BoSS2009 | Дата: 24.11.2009 | Коментарі (0)

Категорії розділу
symbian
Apple (Iphone)
Nokia
Samsung vs Sony ericsson
дещо неменш цікаве =)
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Наше опитування
ваш пол
Всього відповідей: 143
Міні-чат
Реклама
Анекдот

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0