Головна » дещо неменш цікаве =)
1 2 3 4 5 6 »
5 лютого 2009 Національна комісія з питань регулювання зв'язку в Україні затвердила Порядок реалізації в Україні радіоелектронних засобів та випромінювальних пристроїв. Відповідно до нього, була створена база код IMEI - унікальних міжнародних кодів мобільних телефонів, які присвоюються кожному мобільному телефону ще заводом-виробником.

Нововведення покликане обмежити "сірі" поставки телефонів і вирішити проблему їх крадіжок. На жаль, це нововведення, перш за все, негативним чином позначилося на торгівлі офіційними мобільними телефонами. З огляду на всі особливості та недоліки внесення кодів в бази даних Укрчастотнагляду, сам УДЦР не встигає обробляти величезну кількість даних, наданих дистриб'юторами. У підсумку сформувалася ситуація, сумна до безглуздості або ж безглузда до смутку. Мало того, що багато хто офіційно ввезені, «білі», телефони чекають своєї реєстрації не встановлені згідно з законодавством 10 днів, а значно д ... Читати далі »

Категорія: дещо неменш цікаве =) | Переглядів: 1113 | Додав: BoSS2009 | Дата: 26.12.2009 | Коментарі (0)

Дизайнер на ім'я Прізвисько Блер (Nick Blair) представив концепт телефону DIGI Smart Phone, головною перевагою якого є не привабливий дизайн, виконаний «за мотивами» знаменитого Blackberry Storm, а унікальний принцип організації сенсорного інтерфейсу.

Що настроюється, меню телефону дозволяє змінювати всі його пункти відповідно до особистих переваг, а унікальний спосіб керування пристроєм дозволяє здійснювати всі дії, навіть не дивлячись на екран.

Категорія: дещо неменш цікаве =) | Переглядів: 1056 | Додав: BoSS2009 | Дата: 14.12.2009 | Коментарі (0)

З 30 листопада 2009 року «Київстар» вводить нову послугу «Додатковий номер», яка доступна всім клієнтам компанії.

Корисна послуга «Додатковий номер» надає клієнтам «Київстар» можливість мати одразу 2 телефонні номери на 1 SIM-картці. Послуга буде корисна для всіх абонентів, які не бажають афішувати свій особистий чи робочий телефонні номери, але мають потребу бути тимчасово на зв’язку (наприклад, при розміщенні оголошень, об’яв, реклами тощо). При замовленні послуги клієнт отримує на свою SIM-картку ще один, додатковий, телефонний номер без необхідності придбання окремої SIM-картки та мобільного телефону. При цьому абонент зможе як отримувати дзвінки на додатковий номер, так і телефонувати з нього.

Додатковий номер доступний усім без винятку клієнтам «Київстар»; надається він на тимчасовій або постійній основі.
Період користування послугою «Додатковий номер»
Вартість, грн.

1 тиждень
2 грн.

2 тижні
4 грн.

4 тижні
8 грн.

На постійній основі
8 грн./міс. — для контрактних та бізнес-клієнтів

0,30 грн./день — для припейд ... Читати далі »

Категорія: дещо неменш цікаве =) | Переглядів: 1355 | Додав: BoSS2009 | Дата: 04.12.2009 | Коментарі (0)

Ми вже звикли до величезної кількості клонів, які штампують китайські виробники стільникових телефонів. Тепер же китайці вирішили підзаробити і на смерті Короля поп-музики Майкла Джексона.

Так, нещодавно стало відомо про вихід нового стільникового телефону в пам'ять Майкла Джексона. Зовні новинка виглядає досить розкішно. Правда, «золотий» корпус телефону на ділі виявляється звичайним пластиком, пофарбованим в жовтий колір, а «діаманти» при найближчому розгляді перетворюються в прості скельця.

У комплекті з телефоном поставляється диск з одного з живих концертів Майкла Джексона. Але і цей DVD, швидше за все, теж піратський.

Характеристики телефону поки невідомі. Не повідомляється і його вартість.

Категорія: дещо неменш цікаве =) | Переглядів: 1131 | Додав: BoSS2009 | Дата: 10.11.2009 | Коментарі (0)

Дванадцять провідних операторів стільникового зв'язку, виробників телефонів і комунікаційного устаткування домовилися про використання єдиного способу організації та надання послуг голосового зв'язку і сервісу передачі коротких повідомлень в мобільних мережах четвертого покоління на базі стандарту LTE. Про це, як повідомляє CNews.ru, йдеться в спільному прес-релізі.

Компанії визначили конкретні методи авторизації, ініціації дзвінка та інших етапів встановлення голосового з'єднання, якими будуть користуватися входять до ініціативу компанії і нові члени.

В даний час існує кілька способів організації передачі голосу по LTE-мереж. В одному з них мобільний телефон при виникненні вхідного або вихідного дзвінка переключається з LTE на GSM.

При іншому способі передача голосу, як і даних, здійснюється за допомогою єдиної IP-мережі.

У ініціативи під назвою One Voice беруть участь AT & T, Orange, Telefonica, TeliaSonera, Verizon, Vodafone, Alcatel-Luc ... Читати далі »

Категорія: дещо неменш цікаве =) | Переглядів: 1146 | Додав: BoSS2009 | Дата: 08.11.2009 | Коментарі (0)

У порівнянні з даними за вересень, ситуація змінилася незначно - на території Росії та України лідери залишилися колишніми. Тим не менш, є і дещо цікаве: у вересні інтерес користувачів сервісів ТЗ Nadavi до пристроїв Sony Ericsson був настільки малий, що компанія просто не потрапила до списків. Зараз же вона представлена в них не одним, як було до «вильоту», а цілими двома апаратами.

У російському рейтингу цілих шість моделей залишилися на своїх місцях. У першій трійці міцно влаштувалися сенсорні смартфони Nokia, за якими слід також сенсорний, але вже звичайний телефон, Samsung Star. Трохи нижче розташувалися й пристрої Sony Ericsson, серед яких - вже добре нам відомий моноблок C510i, і тільки що надійшов в продаж в Росії сенсорний слайдер Aino.

1) Nokia 5800 XpressMusic

2) Nokia 5530 XpressMusic

3) Nokia N97

4) Samsung GT-S5230 Star

5) Nokia 6700 Classic

6) iPhone 3G

7) Sony Ericsson Aino

8) Nokia 6303 Classic

9) Nokia 5130 XpressMusic

10) Sony Ericsson C510i.

Категорія: дещо неменш цікаве =) | Переглядів: 1178 | Додав: Symbian | Дата: 05.11.2009 | Коментарі (0)

Аналитическая компания Strategy Analytics проанализировала состояние глобального рынка мобильных телефонов в третьем квартале 2009 года и пришла к выводу, что его состояние постепенно улучшается.
Всего в третьем квартале 2009 года было продано 290,5 миллионов мобильных телефонов, что на 4,4% меньше по сравнению с аналогичным периодом прошлого года, но на 5,7% больше, чем во втором квартале этого года. Такой результат позволяет аналитикам утверждать, что глобальный рынок мобильных телефонов вышел на путь восстановления. Директор Strategy Analytics Нейл Мостон (Neil Mawston) прогнозирует, что в четвертом квартале 2009 года будет продано на 3% больше телефонов, чем четвертом квартале 2008 года, то есть 294 миллиона.

Очень хорошие результаты продаж в третьем квартале 2009 года продемонстрировали компании Samsung, LG и Apple, установив новые рекорды, но на первом месте рейтинга производителей мобильных телефонов по-прежнему находится финская компания Noki ... Читати далі »

Категорія: дещо неменш цікаве =) | Переглядів: 895 | Додав: Symbian | Дата: 02.11.2009 | Коментарі (1)

Компания Acer официально представила полностью сенсорный Android-смартфон Acer Liquid. Слухи об этом устройстве бродили по Сети в течение нескольких месяцев, но только сейчас оно обрело имя и характеристики, позволяющие сказать, что это наиболее мощный Android-смартфон на сегодняшний день (если не считать якобы разрабатываемый XPERIA X3, конечно).

Довольно странно, но сама Acer не предоставила фотографий самого устройства, хотя это не помешает ему стать одной из самых «горячих» новинок сезона.

Acer Liquid оснащен 1-ГГц процессором Qualcomm Snapdragon 8250 (таким же оснащены HTC HD2, Toshiba TG01 и Acer neoTouch S200) и будет работать под управлением Android OS. 1.6 (кодовое имя Donut) с предустановленным фирменным пользовательским интерфейсом Acer BREW.

Помимо процессора, привлекает внимание первый в Android-мире 3,5-дюймовый QVGA-дисплей. Панель изготовлена по емкостной технологии, но преимущества в размере и разрешении ставят его значите ... Читати далі »

Категорія: дещо неменш цікаве =) | Переглядів: 949 | Додав: Symbian | Дата: 15.10.2009 | Коментарі (0)

Организация Bluetooth Special Interest Group (SIG), которая занимается сертификацией устройств с интегрированным модулем Bluetooth, прогнозирует, что в ближайшие несколько лет производители начнут активно создавать устройства с поддержкой стандарта Bluetooth 3.0+HS.

Согласно прогнозу Bluetooth SIG уже в следующем году количество Bluetooth-устройств, поддерживающих стандарт Bluetooth 3.0+HS, составит 23%, а к 2011 на их долю будет приходиться 63% от всех Bluetooth-устройств на рынке. Такие показатели не удивляют, ведь современных пользователей мобильных устройств не устраивает та скорость, которую может представить стандарт Bluetooth 2.1+EDR. Скорость стандарта Bluetooth 3.0 в десять раз превышает скорость Bluetooth 2.1 и может достигать 24 Мб/с.

Кстати, аналитическая компания IMS Research также прогнозирует активное развитие стандарта Bluetooth 3.0+HS. По ее расчетам в 2013 году будет продано около 300 миллионов мобильных телефонов, поддерживающих Bluet ... Читати далі »

Категорія: дещо неменш цікаве =) | Переглядів: 886 | Додав: Symbian | Дата: 13.10.2009 | Коментарі (0)

Подключиться к сети yota совсем просто, почти уникальное удобство, то о чем мечтают сегодня многие производители (например, Nokia только анонсирует подобный подход). Что же здесь придумали разработчики ваймакс? Беспроводные модемы 4G выполнены в форме простых флеш устройств со встроенной памятью, непосредственно в устройстве уже записаны драйвера и параметры доступа к сети и перед пользователем стоит простая задача, сделать три коротких шага. Купить модем 4G, подключить его к USB порту своего компьютера, подтвердить установку драйверов, а дальше сразу же начинать пользоваться ресурсами безграничной сети интернет.

Едва ли вы ответите на вопрос что происходит сегодня в современных технологиях — эволюция или революция? Казалось бы и то и другое является развитием, но эволюция протекает медленнее. Современная же техника движется семимильными шагами. Еще год-два назад подключиться к интернету было задачей, три-четыре событием, пять-шесть допустимостью, семь-восемь мечтой. Сегодня это стало банальностью. Итак, интернет 4 поколения - технология WiMax.

Сегодня главным оператором беспроводного интернета в Москве несомненно является Yota, компания вывела на рынок совершенно новую технологию доступа ко Всемирной Паутине. Принципиальное отличие от существовавших до сегодняшнего дня беспроводных сетей — скорость передачи данных. Модемы Ваймакс способны работать на скорости до 10 Мбит/с, среди беспроводных сетей это максимальная скорость интернет. Нет смысла сравнивать с проводными сетями, конечно, пока они превосходят по скорости любые беспроводные сети интернет, но технологии GPRS, WiFi и даже технологии доступа в сетях CDMA представленные компанией SkyLink оставлены позади.

Подключиться к сети yota совсем просто, почти уникальное удобство, то о чем мечтают сегодня многие производители (например, Nokia только анонсирует подобный подход). Что же здесь придумали разработчики ваймакс? Беспроводные модемы 4G выполнены в форме простых флеш устройств со встроенной памятью, непосредственно в устройстве уже записаны драйвера и параметры доступа к сети и перед пользователем стоит простая задача, сделать три коротких шага. Купить модем 4G, подключить его к USB порту своего компьютера, подтвердить установку драйверов, а дальше сразу же начинать пользоваться ресурсами безграничной сети интернет.

... Читати далі »

Категорія: дещо неменш цікаве =) | Переглядів: 981 | Додав: Symbian | Дата: 08.10.2009 | Коментарі (0)

Категорії розділу
symbian
Apple (Iphone)
Nokia
Samsung vs Sony ericsson
дещо неменш цікаве =)
Календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Наше опитування
Який в вас телефон?
Всього відповідей: 430
Міні-чат
Реклама
Анекдот

Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0